Låt inte myten krossa drömmen

Kostar det skjortan att arrangera vinter-OS? Ska det byggas massvis av nya arenor i Stockholm? Ska detta betalas med skattemedel? Och hur ska det gå med kollektivtrafiken under spelen?!

Det finns många frågor och myter att slå hål på kring arrangemanget av ett vinter-OS och Paralympics. Här kan ni via det svenska skidförbundet läsa mer om dessa.

Det finns många frågor och myter att slå hål på kring arrangemanget av ett vinter-OS och Paralympics. Här kan ni via det svenska skidförbundet läsa mer om dessa.Anna Haag skriver på sin Instagram:

”OS är och kommer alltid varit det största jag fått uppleva i idrottsväg. Drömmen om att få slåss om medaljer på ett OS var en dröm som levde inom mig redan som barn.

Och att ge våra unga vinteridrottare möjligheten att få uppleva ett OS på hemmaplan i Stockholm med omnejd är den finaste gåva och största morot vi kan ge dem! Låt inte myten krossa drömmen!”

Klicka här för att komma till myterna.

SOK använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt av webbplatsen. Genom att fortsätta accepterar du att cookies används. Läs mer här.